Meghirdetett képzéseink

Vállakozási és bérügyintéző  OKJ: 54 344 02 
Gazdasági informatikus  OKJ: 54 481 02
Erdésztechnikus  OKJ: 54 623 02
Vízgazdálkodó technikus  OKJ: 54 853 02

Általános tudnivalók

Az iskolánkban meghirdetett, felnőttoktatás keretében szervezett képzésekre azok jelentkezhetnek, akik érettségi bizonyítvánnyal rendelkeznek. Ingyenes a képzés, amennyiben a tanuló az első, vagy a második szakképesítését szerzi meg. A további esetekben tandíjat kell fizetni.

Nem számít szakképesítésnek a felsőoktatásban szerzett diploma!

A felnőttoktatás esti munkarend szerint folyik. Ez azt jelenti, hogy az órák heti három alkalommal, délutánonként vannak. A képzések heti óraszáma a képzésektől függően 16-18 óra.

 A felnőttoktatásban a felvétel jelentkezés alapján történik. A felvételről vagy átvételről az iskola igazgatója dönt.

A felvételt nyert személy az iskolával tanulói jogviszonyban áll. A tanulói jogviszony a beiratkozás napján jön létre. A tanuló a tanulói jogviszonyon alapuló jogait az előbbi időponttól kezdve gyakorolhatja. A tanulói jogviszonnyal rendelkező tanuló diákigazolványra jogosult.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és beadásával lehet. A jelentkezési lapkapható az iskola titkárságán illetve letölthető a honlapunkról.valamint online kitölthető.

Jelentkezési lap letöltése (Word)

Jelentkezési lap letöltése (PDF)

 Online kitöltés indítása

A kitöltött jelentkezési lap leadható személyesen az iskolában, vagy elküldhető e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A jelentkezés határideje: 2019. augusztus 30.

Az egyes képzések a megfelelő létszámú jelentkezések esetében indulnak. A képzések indulásáról a jelentkezőket 2019. szeptember 5-éig tájékoztatjuk.