Erdészet és vadgazdálkodás (0451)

Informatika (0452)

Közgazdaság (ügyvitel) (0453)

Sport (0454)

Turisztika (0455)

Vízügy (0456)

 

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a lista még nem a végleges felvételi eredményt jelenti, kizárólag a jelentkezők általános iskolai tanulmányi jegyei alapján meghatározott rangsort mutatja.

A felvehető tanulókhoz sorszámot rendelünk. Nem kapott sorszámot az a tanuló, akit eredményei alapján elutasítunk. A sorszámmal megjelölt tanulót felvesszük, amennyiben a megadott létszámkeretbe belefér. Biztosan nem nyer felvételt az a tanuló, akit már az ideiglenes felvételi jegyzéken is elutasítottunk.

Fontos!

  • Az 1-34. helyek valamelyikén (pl. 14.) rangsorolt tanuló biztosan bekerül egy 34 fős osztályba, amennyiben azt az első helyen jelölte meg, vagy ha elutasítják azon a helyen, amit előrébb jelölt meg. Nem kerül be akkor, ha az adott osztályt nem az első helyen jelöli meg, és az előrébb megjelölt helyen, vagy helyek valamelyikén - vagyis máshová - felveszik.
  • Az a tanuló, akinek a sorszáma 34-nél nagyobb, szintén bekerülhet a 34 fős osztályba, hiszen az első 34 helyen rangsorolt tanuló közül valószínűleg nem mindenki választja az adott osztályt az első helyen. Így akár a 48. helyen rangsorolt tanuló is felvételt nyerhet. Ezt azonban csak 2020. április 23-án tudjuk meg, amikor a Fevételi Központ a végleges eredményt elküldi az iskoláknak. Ezután tájékoztatjuk a jelentkezőket az eredményről.

A hatosztályos gimnáziumba (tagozatkód: 0450) jelentkezett tanulók és szüleik az ideiglenes felvételi listát az iskola titkárságán tekinthetik meg, illetve a 82/565-613-as telefonszámon érdeklődhetnek.

A felvételi eljárás keretében, az ideiglenes felvételi jegyzék közzétételét követően, a felvételizőknek lehetőségük nyílik arra, hogy a felvételi sorrendet az eredmények ismeretében módosítsák, illetve új, eddig fel nem vett képzési területet is megjelöljenek.

Bármely kérdés esetén a 82/565-613-as telefonszámon szívesen segítünk.