kép

Az idei évben is szeretettel várjuk hatosztályos gimnáziumi tagozatunkra az érdeklődő hatodik osztályos tanulók jelentkezését. Sajnos a mindenki által ismert helyzet miatt a megszokott módon – személyesen – nem tudunk tájékoztatót tartani, így a honlapunkon és a Facebook oldalunkon teszünk közzé minden fontos információt. Emellett a telefonon is elérhetők vagyunk és válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Telefonszámaink: 82/565-620, illetve 82/565-622.

A jelentkezőknek központi írásbeli vizsgán kell részt venniük magyar nyelv, illetve matematika tantárgyakból, ennek időpontja: 2021. január 23. szombat, 10 óra. Pótnap: 2021. január 28. csütörtök, 14 óra.

A központi felvételire jelentkezni kell, ezt jelentkezési lap kitöltésével és az iskolába való eljuttatásával lehet megtenni. A jelentkezési lap itt letölthető:.

Jelentkezési lap PDF formátumban

Jelentkezési lap EXCELformátumban

A felvételi vizsgára való jelentkezés határideje: 2020. december 4. péntek.

A tanulókat a vizsga helyszínéről, a beosztásról és az egyéb tudnivalókról tájékoztatni fogjuk.

A vizsgázókat 2021. február 8-áig értesítjük a felvételi vizsga eredményéről. A kijavított vizsgadolgozatok megtekinthetők, ennek módjáról és idejéről a időben tájékoztatunk.

2021. február 15-ig kell a jelentkezési lapokat (nem a felvételire, hanem az iskolába való jelentkezéshez) elküldeni, vagy személyesen beadni az iskolába. A jelentkezési lap nyomtatványt február elején közzétesszük. A felvételről a felvételi eredmény és az 5-6. osztály tanulmányi eredményének együttes figyelembevételével döntünk.

Az aktuális információkat folyamatosan megosztjuk az oldalainkon a felvételi eljárás teljes ideje alatt.