Felnőttoktatás – általános tudnivalók

Az iskolánkban meghirdetett, felnőttoktatás keretében szervezett képzésekre azok jelentkezhetnek, akik érettségi bizonyítvánnyal rendelkeznek. Ingyenes a képzés, amennyiben a tanuló az első, vagy a második szakképesítését szerzi meg. A további esetekben tandíjat kell fizetni.

Nem számít szakképesítésnek a felsőoktatásban szerzett diploma!

A felnőttoktatás esti munkarend szerint folyik. Ez azt jelenti, hogy az órák heti három alkalommal, délutánonként vannak. A képzések heti óraszáma a képzésektől függően 16-18 óra.

A felnőttoktatásban a felvétel jelentkezés alapján történik. A felvételről vagy átvételről az iskola igazgatója dönt. A felvételt nyert személy az iskolával tanulói jogviszonyban áll. A tanulói jogviszony a beiratkozás napján jön létre. A tanuló a tanulói jogviszonyon alapuló jogait az előbbi időponttól kezdve gyakorolhatja. A tanulói jogviszonnyal rendelkező tanuló diákigazolványra jogosult.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és beadásával lehet. A jelentkezési lap kapható az iskola titkárságán, illetve letölthető a honlapunkról.

A kitöltött jelentkezési lap leadható személyesen az iskolában, vagy elküldhető e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A jelentkezés határideje: 2019. augusztus 31.

Az egyes képzések a megfelelő létszámú jelentkezések esetében indulnak. A képzések indulásáról a jelentkezőket 2019. szeptember 5-éig tájékoztatjuk

Letölthető jelentkezési lapok

Felnőttoktatás keretében a 2019/20-as tanévre az alábbi képzéseket hirdetjük meg